Natuurwijnproeverijen op maat? Bekijk ons aanbod | Aardig Wijntje

Natuurwijnproeverijen

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw liefde voor natuurlijke wijn te delen met vrienden, familie of zakenrelaties? Of wil je simpelweg meer kennis opdoen over natuurwijnen? Dan zijn de natuurwijnproeverijen op maat van Aardig Wijntje precies wat je zoekt! Of je nu bij jou thuis, op locatie, bij een bedrijf of zelfs online wilt proeven, Aardig Wijntje biedt voor elke gelegenheid en voor elk niveau een alleraardigste proeverij.

Neem contact met ons op via info@aardigwijntje.nl voor meer info!

De proeverijen van Aardig Wijntje

Met drie verschillende pakketten (instap, medium, geavanceerd) kun je kiezen voor een proeverij die perfect aansluit bij jouw kennis en interesses. Het instap-pakket is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met natuurwijnen, terwijl het geavanceerde pakket meer geschikt is voor de ervaren wijnliefhebber. Het medium-pakket biedt de perfecte balans tussen deze twee.

Naast deze pakketten, biedt Aardig Wijntje ook nog de mogelijkheid om wijnproeverijen te doen op basis van specifieke wijnregio's, zoals de Jura, de Bourgogne of Piemonte. Hiermee kun je de rijke geschiedenis en het unieke karakter van deze regio's ontdekken en proeven in de vorm van de beste natuurwijnen. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en leerzame ervaring, bij Aardig Wijntje zit je goed!

Neem contact op met info@aardigwijntje.nl voor meer informatie over ons aanbod, de prijzen en mogelijke data!

Junge Hunde Riesling Trocken

Der Glucksjager

Junge Hunde Riesling Trocken

€13,50

Galeone
Verkoop

Giostra

Galeone

€13,90 Normale prijs €16,90

Luna

Uva de Vida

Luna

€14,50

Biliardino

Giostra

Biliardino

€14,90