Retourbeleid Aardig Wijntje

Retourbeleid

TOT 14 DAGEN NA ONTVANGST EN ZONDER OPGAVE VAN REDEN

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking waarin de wijn geleverd was (mits in goede staat) aan Aardig Wijntje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via admin@aardigwijntje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u, retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

KURKFLES

In geval van een ‘kurkfles’ dient u wijn te bewaren met de kurk erop. Wij kunnen geen wijn vervangen of crediteren als deze is weggegooid. De wijn zullen wij retour nemen of ophalen en beoordelen of dit daadwerkelijk een wijn met ‘kurk’ is. In het geval van een kurkwijn, kunt u een nieuwe (zelfde) wijn krijgen of het geld terug laten storten op uw bankrekening. 

RETOURADRES

Aardig Wijntje B.V.

Rijsdijk 23 

2931 AW Krimpen aan de Lek